Asset- en huisvestingsmanagement

Hoe zorg je ervoor dat je vastgoed de organisatie ondersteunt en versterkt? Nog niet zo makkelijk met veranderende marktomstandigheden, organisatorische aanpassingen en een toename van financiële risico’s. Voor een professionalisering van je vastgoedportefeuille ben je bij ons aan het juiste adres.

Eerst kijken wij samen naar het referentiekader: wij omschrijven een duidelijke visie en koers ten aanzien van de organisatie en vervolgens van het vastgoed binnen de organisatie. Daarna maken we een strategisch kader waaraan toekomstige huisvestingsvragen kunnen worden getoetst. Deze stappen zorgen ervoor dat het vastgoed een nadrukkelijke bijdrage kan leveren aan het realiseren van de strategische doelstellingen van de organisatie.

Vanuit deze strategische koers en financiële analyse van het vastgoedobject of de –portefeuille gaan wij aan de slag met concrete huisvestingsprojecten en zorgen wij voor strakke financiële monitoring. Wij kunnen ook helpen bij het projectmanagement om een gestructureerd en helder inzicht te krijgen in én te houden op de eigen vastgoedportefeuille.

Efficiënte vastgoedbeslissingen waarborgen vermogen en kapitaal en maken deze beschikbaar voor de kwaliteit van het primaire proces. Het vastgoed is een strategisch bedrijfsmiddel geworden dat zorgt voor datgene waar je het voor doet: onze maatschappij mooier maken.

Afbeelding bij Bouwprogramma-manager – Universiteit – Twente
Bouwprogramma-manager – Universiteit – Twente
Afbeelding bij (her)ontwikkeling diverse  Amrâth hotels
(her)ontwikkeling diverse Amrâth hotels
Afbeelding bij Masterplan Huisvesting Raphaelstichting – Schoorl
Masterplan Huisvesting Raphaelstichting – Schoorl
Afbeelding bij Huisvestingadvies en werkplekadvisering Universiteit Twente – Enschede
Huisvestingadvies en werkplekadvisering Universiteit Twente – Enschede