Werken bij VKZ

Adviseurs van VKZ kenmerken zich door oplossingsgerichtheid. Ze behouden het overzicht in veelomvattende projecten en verliezen nooit de menselijke kant van processen uit het oog.Werken bij VKZ betekent werken met diversiteit: een diversiteit aan projecten, opdrachtgevers, werkzaamheden en collega’s zorgt ervoor dat elke dag anders is.

Adviseurs op projectmanagers
Bij VKZ houden wij ons bezig met (economisch) advies en management van gebieds- en vastgoedontwikkelingen. Door het begeleiden van ruimtelijke projecten maken wij de wereld fraaier. Wij zoeken geregeld nieuw talent om mee te helpen aan deze VKZ-missie..

Starters
Als junior adviseur bij VKZ ga jij direct aan de slag met een diversiteit aan projecten. Als basis heb je een goed analytisch vermogen in combinatie met een pragmatische instelling. Je interesse in de gebouwde omgeving is breed, bij VKZ kom je alle aspecten tegen (bijvoorbeeld bouwkunde, planologie, economie en duurzaamheid). Door je werk met nieuwe collega’s breid je je kennis uit en leer je zaken zelfstandig op te pakken.
We begrijpen dat je aan het begin van je carrière nog volop wilt ontwikkelen en daarom zijn er bij ons ruim voldoende mogelijkheden om je te ontwikkelen en om dáár begeleiding te krijgen waar jij het wilt.
Als nieuwkomer word je gekoppeld aan een buddy die je helpt vorm te geven aan je persoonlijke ontwikkeling. Een buddy kan vakinhoudelijk bijspringen, maar ook op het persoonlijk vlak ondersteunen en stimuleren. Verder heerst er op kantoor een prettige sfeer die uitnodigt om van elkaar te leren en om kansen te benutten, maar wordt ook de ruimte geboden om externe opleidingen te volgen .

Jong VKZ
Voor ‘jonge’ VKZ’ers is er Jong VKZ. Jong VKZ organiseert online sessies, borrels en andere inspirerende evenementen waarbij het doel is om jongeren binnen VKZ te verenigen. We leggen netwerken aan en wisselen kennis uit waarbij we elkaar leren om buiten de gebaande paden te denken. Bovenal hebben we het gezellig met elkaar en onderhouden we ons hechte teamgevoel. Zo blijft het aantrekkelijk voor jongeren om bij VKZ te komen én te blijven werken .

Medior/Senior
Als medior/senior adviseur werk je aan een diversiteit van opgaves in het ruimtelijk domein. Je werkt samen met junior collega’s en hebt Bilthoven als thuisbasis. Het werken bij VKZ kenmerkt zich door een afwisseling in opdrachtgevers, in werkzaamheden (strategisch t/m operationeel) en in de fase waarin projecten of processen zich bevinden.

Teamwerk/samenwerken bij VKZ
Wij werken met een team van 25 adviseurs met verschillende achtergronden aan diverse projecten. In het team hebben we een balans in het aantal junior-, medior- en senior collega’s. Aan grotere projecten werken we in kleine teams, wat junior- en senior collega’s de mogelijkheid biedt om van elkaar te leren en te blijven groeien.

Binnen het team is veel ruimte voor eigen initiatief en individuele ambities; samen maken én zijn wij VKZ! Bij VKZ werken wij zowel in een teams als afzonderlijk aan verschillende projecten, maar om ervaringen te delen is er juist de ruimte mee te kijken buiten je eigen projecten. Hiernaast zijn er verschillende bedrijfsactiviteiten die het VKZ-team samen onderneemt. Zo zijn er maandelijkse teamoverleggen en kwartaalborrels inclusief bezoek van één van onze projectlocaties. De weken worden afgesloten met een vrijdagmiddagborrel en ook zijn er regelmatig teamuitjes. Tot slot zijn er jaarlijkse activiteiten zoals het Kerstdiner en de Familiedag en is er ruimte voor eigen initiatief op dit gebied, met bijvoorbeeld darten, wielrennen of een portproeverij! Het teamgevoel staat bij VKZ hoog in het vaandel, vandaar dat de agenda veel informele evenementen kent en er ook altijd ruimte is om nieuwe ideeën aan te dragen.

Heb je vragen over het werk bij VKZ? Neem dan contact op met Saskia Knoop. Bij VKZ ben je altijd welkom voor een kop koffie en een goed gesprek.