(her)ontwikkeling diverse Amrâth hotels

VKZ begeleidt sinds de jaren 90 diverse projecten voor Amrâth Hôtels en Restaurants B.V. en haar private aandeelhouders. Amrâth Hotels hebben drie tot vijf sterren, een hoog comfort- en serviceniveau en een vriendelijke en informele sfeer. Voorbeelden zijn Amrâth Grand Hotel de l’Empereur in Maastricht, Amrâth Hotel Lapershoek in Hilversum, Grand Hotel Amrâth in Amsterdam en Grand Hotel Amrâth Kuhrhaus in Scheveningen.

VKZ verricht voor de uitbreiding en (her)ontwikkeling van verscheidene hotels het advies- en ontwikkelmanagement. Dit betreft onder andere: gedelegeerd ontwikkelen, het taxeren van objecten, adviseren bij diverse ruimtelijke vraagstukken, markt- en bouwtechnisch advies geven, tenders en bouwkosten managen.

Momenteel is VKZ bijvoorbeeld ontwikkelmanager bij de herontwikkeling van de disco in Huizen tot een appartementencomplex, de herontwikkeling van Amrath Hotel Brabant tot een moderne City Campus, de herontwikkeling van de openbare ruimte rondom het Kurhaus in Scheveningen en de ontwikkeling van het Amrath Jaarbeurshotel in de Galaxy Tower in Utrecht. Deze uitdagende opdrachten, het werken met én voor een inspirerende opdrachtgever en het wederzijdse vertrouwen maken dat deze samenwerking al sinds de jaren 90 succesvol is en blijft.

Diensten

Proces- en projectmanagement
Taxaties en waardebepalingen
Kostenramingen
Asset- en huisvestingsmanagement
Afbeelding bij Lieven fase 6 en 8 van Lieven de Key – Amsterdam
Lieven fase 6 en 8 van Lieven de Key – Amsterdam
Afbeelding bij Studentenhuis van Unitas S.R. – Utrecht
Studentenhuis van Unitas S.R. – Utrecht
Afbeelding bij Herontwikkeling winkelcentrum Muziekwijk – Almere
Herontwikkeling winkelcentrum Muziekwijk – Almere
Afbeelding bij Begeleiden tenderprocedure supermarkt
Begeleiden tenderprocedure supermarkt