Over VKZ

Gebouwen (her)ontwikkelen, (ver)bouwen of een complete vastgoedportefeuille inventariseren, dat is wat wij doen. Processen en projecten die vragen om een goed beeld, zowel financieel-economisch als op managementniveau, daar zijn we goed in.

Wij zijn experts op het gebied van vastgoed- en gebiedsontwikkeling en werken in alle fases van het proces, met vele verschillende partijen. Een ding is hierin altijd gelijk: wij zijn pragmatisch en resultaatgericht. We zijn op de hoogte van de markt en de inhoud en zijn altijd helder en informatief.

Doordat wij met vele verschillende partijen werken en zo al die keukens kennen, weten wij dat de ingrediënten vaak hetzelfde zijn maar de taal die gesproken wordt, enorm kan verschillen. Wij spreken de talen van de verschillende partijen en kunnen duidelijk en helder uitleggen wie wat bedoelt, en daardoor partijen met elkaar verbinden.

Wij kennen en overzien het gehele proces en haar spelers; van de uitvoerder en bouwtekenaar tot de projectmanager en uiteindelijk de bestuurder. Wij zorgen altijd voor één aanspreekpunt binnen onze organisatie die het proces overziet. Iemand die kennis heeft van en met alle verschillende partijen praat, van de wethouder tot de bouwvakker.

De zorginstellingen, onderwijsinstellingen, corporaties, overheden, familiebedrijven, ontwikkelaars en beleggers waar wij al jaren voor werken waarderen onze strategische aanpak met gevoel voor de markt en realiteit. Onze experts zorgen voor zowel de procesmatige en projectmatige know-how als de financiële kennis en expertise.

VKZ is in 1998 opgericht en merkte destijds in de markt dat er vraag was naar adviseurs die heel praktisch zijn, managementvaardigheden hebben, maar ook financieel inhoudelijke kennis hebben. Deze unieke combinatie is nog altijd een belangrijk handelsmerk van VKZ en is in een toenemend complexe markt actueel en noodzakelijk. Rogier van Keulen, Saskia Knoop en Wiebe Daalderop zijn gezamenlijk directeur/eigenaar van VKZ en vormen de directie van VKZ.