Nieuws

Afbeelding bij Openingsborrel VKZ drukbezocht
Openingsborrel VKZ drukbezocht
26 september 2023

De openingsborrel van ons nieuwe pand in Amersfoort was drukbezocht. We willen wethouder Willem-Jan Stegeman en Hans van Breukelen bedanken voor hun inzet.

Afbeelding bij VKZ houdt huurpuntenmodel up-to-date én kijkt vooruit
VKZ houdt huurpuntenmodel up-to-date én kijkt vooruit
18 september 2023

Het huurpuntenmodel van VKZ is up-to-date: de wijzigingen per 1 juli 2023 in het Nederlandse woningwaarderingsstelsel (WWS) zijn doorgevoerd.

Afbeelding bij Collectief DansBlok wint de VKZ Spoffin OFF Award 2023
Collectief DansBlok wint de VKZ Spoffin OFF Award 2023
11 september 2023

Tijdens de dertiende editie van straattheaterfestival Spoffin in Amersfoort heeft het Nederlandse dansgezelschap Collectief DansBlok de VKZ Spoffin OFF Award 2023 gewonnen.

Afbeelding bij Fiets de Meewind Koers met VKZ
Fiets de Meewind Koers met VKZ
03 augustus 2023

We nodigen je van harte uit om samen met VKZ mee te doen met de Meewind Koers op zondag 8 oktober 2023. Meld je aan via onze website.

Afbeelding bij VKZ flyer campussen
VKZ flyer campussen
12 juni 2023

Voor het event “Campussen en innovatiedistricten 2023” van Spryg hebben wij de VKZ flyer campussen gemaakt. Hierin lees je wat wij voor jou kunnen betekenen op het gebied van (science) campussen.

Afbeelding bij VKZ bezoekt Stadgenoot in Amsterdam
VKZ bezoekt Stadgenoot in Amsterdam
07 juni 2023

In mei 2023 heeft VKZ projecten van woningbouwcorporatie Stadgenoot bezocht met het hele team.

Afbeelding bij Opening nieuw kantoor VKZ!
Opening nieuw kantoor VKZ!
01 juni 2023

Per 1 september 2023 verhuist VKZ naar Amersfoort. Je bent van harte uitgenodigd voor de opening van ons nieuwe kantoor op donderdag 21 september 2023. Meld je aan.

Afbeelding bij Artikel over de expertise van VKZ bij de ontwikkeling van (science) campussen
Artikel over de expertise van VKZ bij de ontwikkeling van (science) campussen
04 april 2023

Onze senior manager/ adviseur Hans Zimmer heeft een artikel geschreven over de rol die VKZ speelt bij de ontwikkeling van science campussen in Nederland.

Afbeelding bij Artikel over de ontwikkeling van science campussen van Wiebe Daalderop
Artikel over de ontwikkeling van science campussen van Wiebe Daalderop
16 februari 2023

Directeur-eigenaar van VKZ Wiebe Daalderop heeft voor BiotechNEWS & Life Sciences een artikel geschreven over de ontwikkeling van science campussen in Nederland. De farmaceutische markt in Nederland, en daarmee de ontwikkeling van science campussen, groeit. Er wordt veel geïnvesteerd in grootschalig onderzoek en de productie van medicijnen. Hierdoor is er een groeiende behoefte aan passende […]

Afbeelding bij VKZ Jubileum Ontbijt
VKZ Jubileum Ontbijt
09 december 2022

VKZ is opgericht op 6 februari 1998. Anno 2022 is VKZ uitgegroeid tot een middelgroot adviesbureau. Volgend jaar bestaat VKZ 25 jaar! En wie jarig is ……. trakteert! VKZ wil haar 25 jarig bestaan vieren tijdens het VKZ-ontbijt. Het ontbijt vindt plaats op maandag 6 februari 2023 van 8.30 tot 10.00 uur in Brasserie Olivier. […]

Afbeelding bij Realisatie Panther
Realisatie Panther
18 oktober 2022

Pivot Park rondt bouw casco succesvol af Pivot Park heeft op maandag 3 oktober 2022 de eerste fase van het nieuwe gebouw Panther succesvol is afgerond. Het nieuwe gebouw maakt onderdeel uit van het masterplan Pivot Park wat in de komende jaren verder vorm gaat krijgen. Het gebouw Panther betreft een duurzaam farmaceutisch gebouw van […]

Afbeelding bij REBF-Festival over de woningbouwopgave
REBF-Festival over de woningbouwopgave
17 oktober 2022

Patrick is vanuit VKZ al ruim een jaar werkzaam als secretaris van de Bouwambassadeur van de provincie Noord-Holland, Lex Brans. Vanuit de rol als secretaris was Patrick gevraagd deel te nemen aan het Real Estate Building Futureproof Festival (https://www.realestatefutureproof.nl/) op 20 september om samen met de gemeenten Den Haag en Haarlem de visie van de […]