Proces- en projectmanagement

Niets zo moeilijk én zo makkelijk als proces- en projectmanagement. Alles goed regelen, to the point zijn en goed communiceren zijn de vaste ingrediënten. Als alles goed gaat is dit een heerlijke taak maar juist als er crisis ontstaat moet dit ook op rolletjes lopen.

Wij zorgen hiervoor door proces- en projectmanagers in te zetten die op alle niveaus van aanpakken weten. Iemand die bij de bestuurlijke besluitvorming aanwezig is en dit snapt, maar ook op afstemmingsniveau weet hoe de hazen lopen. Kortom, iemand die bij het reguliere projectoverleg de zaken van boven naar beneden en van beneden naar boven weet te managen. En last but not least, iemand die ook de operatie kent, dus ook weet wat een tekenaar bedoelt en wat diegene nodig heeft voor de uitvoering. Omdat wij werken in de vele verschillende fases van een traject, begrijpen en kennen we al deze werk- en denkniveaus. Alleen dan kunnen goede besluiten worden genomen.

Wij ontzorgen en zorgen dat jullie traject van a tot z wordt begeleid en daadwerkelijk gerealiseerd wordt binnen de vooraf gestelde doelen. Wij zijn erg goed in communiceren en zijn iedereen een stap voor. Bij ons weet je waar je aan toe bent.

Afbeelding bij Herontwikkeling Nyma terrein Nijmegen
Herontwikkeling Nyma terrein Nijmegen
Afbeelding bij Poeldijkstraat (nieuwbouw) van Lieven de Key – Amsterdam
Poeldijkstraat (nieuwbouw) van Lieven de Key – Amsterdam
Afbeelding bij Lieven fase 6 en 8 van Lieven de Key – Amsterdam
Lieven fase 6 en 8 van Lieven de Key – Amsterdam
Afbeelding bij Woningbouwopgave voor Stadgenoot – Amsterdam
Woningbouwopgave voor Stadgenoot – Amsterdam