Openingsborrel VKZ drukbezocht

Nieuw kantoor VKZ

Sinds september 2023 is VKZ gevestigd in een monumentaal kantoorpand in Amersfoort (Utrechtseweg 9, 3811 NA AMERSFOORT). Afgelopen donderdag 21 september vond de openingsborrel plaats. Het was een mooi feestje! Wij vonden het ontzettend leuk om samen met relaties, vrienden en familie de opening van ons pand te vieren. De borrel was drukbezocht en ook wethouder Willem-Jan Stegeman en voormalig voetballer Hans van Breukelen waren aanwezig.

Openingshandeling verricht door wethouder

Wethouder Willem-Jan Stegeman verrichte de officiële openingshandeling: hij gaf onze (levens)boom water als basis voor een vruchtbare samenwerking.

Wethouder Willem-Jan Stegeman verricht de openingshandeling
Openingshandeling wethouder

Presentatie Hans van Breukelen

Hans van Breukelen – keeper van onder andere het Nederlands elftal, FC Utrecht en PSV – gaf een geweldige presentatie over de overeenkomsten tussen topsport en de werkzaamheden van VKZ. Met als belangrijkste overeenkomst de bevlogenheid die Hans bij onze collega’s ervaarde. Mooi om te merken dat wij onze passie en energie waarmaken in de praktijk én ook uitstralen!

Hans van Breukelen
Openingsborrel VKZ
Openingsborrel VKZ

We willen Hans van Breukelen en de wethouder ontzettend bedanken voor hun inzet en alle aanwezigen voor hun komst. Was je niet in de gelegenheid om te komen of wil je langer (bij)praten: je bent van harte welkom voor een kop koffie op ons dakterras of een biertje in onze inpandige bruine kroeg!