VKZ Vastgoed Vrouwen Speeddate Ontbijt

Full House!! In ons prachtige kantoorpand in Amersfoort ontvingen wij 70 dames, werkzaam in de vastgoed-, gebieds- en natuurontwikkeling voor het VKZ Vastgoed Vrouwen Speeddate Ontbijt.

Wethouder Astrid Janssen van de Gemeente Amersfoort deed de aftrap. Doormiddel van speeddates werden er nieuwe contacten gelegd en oude contacten aangehaald. Tijdens deze speeddates werden zij bediend door de VKZ mannen.

Diversiteit is de essentie, alleen…vrouwen blijven helaas nog ondervertegenwoordigd in de vastgoed-, gebieds- en natuurontwikkeling. Daarom een netwerkbijeenkomst voor alleen dames. Om elkaar te inspireren én om samen weer een stap te zetten richting meer diversiteit. Meer diversiteit draagt ook bij aan sfeer, inhoud en resultaat.

Op internationale vrouwendag (8 maart 2024) lanceerde onze directievoorzitter Saskia Knoop het idee om een netwerkontbijt te organiseren voor dames die actief zijn in de vastgoed-, gebieds- en/of natuurontwikkeling. Vanwege de alliteratie koos zij de pakkende titel VKZ Vastgoed Vrouwen ontbijt.

Wij kijken terug op een hele gezellige en betekenisvolle ochtend. Dit smaakt naar meer!