Wiebe Daalderop partner bij VKZ

Vanaf deze zomer is ir. Wiebe Daalderop (46) toegetreden als partner bij adviesbureau VKZ BV in Bilthoven. Het Managementteam van VKZ bestaat hierdoor uit Rogier van Keulen, Saskia Knoop en Wiebe Daalderop.  

Saskia Knoop over de uitbreiding van het managementteam: “Met de het instappen van Wiebe als partner versterken wij als VKZ onze positie in de markt en zorgen we voor een verdere ontwikkeling van onze organisatie en dienstverlening.”  Daalderop heeft als adviseur en ontwikkelaar een brede en ruime vastgoedervaring in zowel de private als de publieke sector. Sinds 2016 is hij werkzaam bij VKZ als senior adviseur vastgoed- en gebiedsontwikkeling. Daarvoor heeft hij gewerkt bij onder meer Giesbers Gebiedsontwikkeling, Synchroon en Rijkswaterstaat. Zijn carrière is hij, na zijn studie Bouwkunde in Delft, gestart bij Deloitte ICS Adviseurs.

Daalderop is op dit moment als senior ontwikkelingsmanager betrokken bij diverse gebieds- en vastgoedontwikkelingen, onder meer  de ontwikkeling van Science campus Pivot Park in Oss en de herontwikkeling van hogeschool VIAA in Zwolle.