VKZ levert projectontwikkelaars aan Stadgenoot, Amsterdam

VKZ collega’s Daan Dirkse en Jean-Marc Kurris zijn beiden vanaf begin dit jaar actief als interim projectontwikkelaars bij woningcorporatie Stadgenoot in Amsterdam. VKZ ondersteunt verschillende projectleiders van Stadgenoot meerdere dagen in de week bij de ontwikkeling van verschillende woningbouwprojecten.

Jean-Marc is gestart met een project in Amsterdam Nieuw-West waar de uitvoering van een grootschalige renovatie gepland staat. Circa 250 woningen aan het Dorus Rijkershof krijgen een upgrade. Tevens gaat hij in Amsterdam-Noord werken aan het renovatieproject in de Bloemenbuurt waar ongeveer 80 woningen en enkele commerciële ruimtes gerenoveerd én verduurzaamd gaan worden.

Daan is betrokken bij de Couperusbuurt in Nieuw-West. De opgave bestaat uit  grootschalige renovatieplannen en sloop/nieuwbouw. Door middel van verdichting worden de huidige 700 sociale huurwoningen aangevuld met middeldure- en vrije sector appartementen. Daarnaast is Daan betrokken bij enkele acquisitietrajecten en het opzetten en begeleiden van een ontwerpteam voor een nieuwbouwcomplex van circa 85 appartementen in de Rousseaubuurt.