VKZ leidt VKZ rond over het Zeeburgereiland

afbeelding bij artikel Amsterdam

Om op de hoogte te blijven van elkaars projecten, kennis uit te wisselen en natuurlijk voor de gezelligheid, organiseert VKZ ieder kwartaal een kwartaalborrel met een specifiek thema. Op dinsdag 21 juni bracht VKZ in dat licht een bezoek aan het Zeeburgereiland in Amsterdam. Diverse VKZ’ers zijn bij de gemeente Amsterdam actief als projectleider grondzaken bij de afdeling Grond & Ontwikkeling. In die rol houden ze zich als ‘financieel spin in het web’ bezig met onder andere het organiseren en begeleiden van tenders, het begeleiden van contractvorming en het proces om te komen tot erfpachtovereenkomsten.

De projectleiders grondzaken vanuit VKZ zijn betrokken bij uiteenlopende projecten, onder andere in Amsterdam-Noord, het Cruquiusgebied, de Kolenkitbuurt en Zeeburgereiland. Na een algemene toelichting over de diverse projecten en werkzaamheden vanuit grondzaken, gaf collega Paul ons een rondleiding over het Zeeburgereiland en bracht ons na een klim op de silo’s tot grote hoogte!

Het was een inspirerende middag waarin VKZ, VKZ meenam in de vele gebiedsontwikkelingen van de gemeente Amsterdam en de transformatie van het Zeeburgereiland van dichtbij heeft gezien!