VKZ familiedag: een mix van strategie, samenwerking en bovenal gezelligheid!

Op zaterdag 10 september 2016 vond de jaarlijkse familiedag van VKZ weer plaats. Een terugkerend event, waar ook de partners van de VKZ’ers bij aanwezig zijn. Juist deze dagen wakkeren de gedachten aan dat naast het harde werken met volle overgave en plezier voor diverse projecten, er ook tijd is voor gezelligheid en het verder leren kennen van elkaar.

VKZ’ers kenmerken zich door het oplossen van complexe problemen door samenwerking en strategie. Vandaar dat de dag in het teken stond van samenwerking en strategie! In teams werd gestreden om één doel te bereiken: binnen één uur de (complexe) raadsels oplossen om uit de Escape Room te ontsnappen. Dat het niet eenvoudig was bleek uit de uitslag: slechts 1 team wist binnen 58 minuten en 42 seconden te ontsnappen.

Naast dit spel had de dag ook een educatief en inhoudelijk element: een rondleiding over het stationsgebied van Utrecht door Aorta Architectuurstudio. Een aantal collega’s is nauw betrokken bij de ontwikkeling van het Amrâth Hotel in de grootste bouwput van Nederland. Voor collega’s en partners erg interessant om ‘real life’ te zien waar eind 2020 dit gebouw van circa 60.000 m² bvo wordt opgeleverd. Na deze twee activiteiten werd de dag afgesloten met een borrel en diner, waar de Escaperoom en wandeling nog volop onderwerp van gesprek bleven!