Tenders

De eerste kernwaarde voor een goede uitvoering van de opdracht is de inzet van goede medewerkers. Alle managers en adviseurs van VKZ hebben ruime inhoudelijke en vakkundige bagage op het gebied van gebieds- en vastgoedontwikkeling. Onze projectmanagers zijn professioneel en hebben veel ervaring met het uitvoeren van projecten en processen bij een grote diversiteit aan opdrachtgevers. Het leveren van hoogwaardige kwaliteit is voor de adviseurs van VKZ een basis uitgangspunt. Producten die worden opgeleverd door VKZ worden intern altijd getoetst door een andere adviseur. Op deze manier houden de adviseurs elkaar scherp en wordt iedereen gedwongen om buiten het eigen werkveld mee te denken en zich te ontwikkelen.
Naast een persoonlijke benadering wordt de inzet van de medewerkers gekenmerkt door een sterk pragmatische en resultaatgerichte aanpak van processen en projecten. Betrokken, betrouwbaar en bevlogen zijn hierbij de kernwaarden van de aanpak en werkwijze van de VKZ-er.

De VKZ-adviseur is enerzijds een denker met een pragmatische instelling en anderzijds een doener met een visie. De praktische en gedifferentieerde achtergrond van onze adviseurs waarborgen deze waarden en staan garant voor een betrokken en betrouwbare benadering. Gezamenlijk analyseren en structuren wij uw vraagstelling, en begeleiden vervolgens het proces om tot de optimale oplossing te komen.

Nieuwbouw en renovatie gymzalen Christelijk Lyceum Zeist fase 2
Nieuwbouw en renovatie gymzalen Christelijk Lyceum Zeist
Werkzaamheden voor transportinstallaties – Galaxy Tower in Utrecht
Installatietechnische werkzaamheden – Galaxy Tower in Utrecht
Woningbouwontwikkeling Haarzuilens
Viaa – Gereformeerde Hogeschool Zwolle – EnergieOpwekkingsInstallatie
Viaa – Gereformeerde Hogeschool Zwolle – Installatietechnische werkzaamheden
Viaa – Gereformeerde Hogeschool Zwolle – Bouwkundige werkzaamheden
Viaa – Gereformeerde Hogeschool Zwolle – Gevelrenovatie
Ontwikkeling De Vogelwijk fase 1b, fase 2 en fase 7 te Zeist
Ontwikkeling hotel – appartementen en parkeergarage – Utrecht
Nieuwbouw circa 40 sociaal levensloopbestendige huurappartementen