Nicole Plasschaert – VKZ Associé

Nicole is een VKZ Associé. Zij is afgestudeerd als bouwkundig ingenieur aan de TU Delft (1997) en gepromoveerd aan de RU Nijmegen (2019). Zij heeft verschillende rollen vervuld bij private en semipublieke vastgoedorganisaties als project- en procesmanager, gebiedsontwikkelaar, assetmanager en interim-manager. Daarnaast is zij sinds enkele jaren toezichthouder bij een woningcorporatie.

Nicole zet haar ruime ervaring in voor het vlot trekken van complexe vastgoedvraagstukken en gebiedsontwikkelingen. Met haar gedrevenheid en analytisch vermogen weet zij strategische doelen te vertalen in concrete projecten. Zij stuurt op inhoud en proces en schakelt moeiteloos tussen verschillende niveaus. Vanuit haar open en betrokken houding is zij in staat om partijen te verbinden gericht op het gezamenlijk belang en resultaat.

Haar drijfveer is om bij te dragen aan een aantrekkelijke toekomstbestendige leefomgeving door het tot stand brengen van projecten met oog voor ieders belang. Om daartoe te komen geeft zij mensen de ruimte om hun kwaliteiten in te zetten, vanuit de overtuiging dat je samen verder komt en tot een beter resultaat.