Real Estate Career Day

VKZ heeft meegedaan aan de 27e editie van hét grootste landelijke vastgoed-evenement voor studenten: de Real Estate Career Day (RECD).

Deze heeft online plaatsgevonden op dinsdag 11 mei 2021. Het thema van de RECD 2021 was Transformatie met slogan Break the Pattern! Dit jaarlijkse carrière-event wordt geïnitieerd vanuit de TU Delft en tijdens dit (online) event hebben we presentaties gehouden en gesprekken gevoerd met ambitieuze studenten. In de presentatie kwamen onze labels en werkzaamheden naar voren om te laten zien hoe divers ons team en ons werk zijn. Aan de hand van ‘een dag van een VKZ-junior’ lieten we de studenten zien wat een VKZ consultant concreet aan werkzaamheden heeft. Tot slot lieten we zien hoe we junioren begeleiden: met buddy’s en Jong VKZ.

Met name het A tot Z eigenaarschap dat wij voor onze projecten voelen én de diverse labels die wij hanteren werden positief ontvangen door de aanstormende talenten. Onze labels waren ook gedrukt op de vooraf gedeelde origami en RECD-brochure (zie afbeelding).

Al met al een succes, we kijken uit naar de editie van 2022!