Vernieuwing buitenruimte Hogeschool Viaa – Zwolle

VKZ heeft de vernieuwing van de buitenruimte rondom de Hogeschool Viaa in Zwolle begeleid. MTD Landschapsarchitecten heeft het ontwerp gemaakt voor het voorplein, de parkeerplaats en de studietuin. Op het voorplein liggen nu blauwe klinkers in de vorm van de stadsgracht van Zwolle die verwijzen naar de naam Viaa, wat ‘levend water’ betekent.

VKZ is ingeschakeld door opdrachtgever Stichting Hogeschool Viaa om het projectmanagement te voeren van de initiatieffase tot en met de oplevering. Daarnaast heeft VKZ advieswerkzaamheden verricht ten aanzien van de bouw- en stichtingskosten en het begeleiden van de hoveniersselectie.

Diensten

Proces- en projectmanagement
Kostenramingen
Afbeelding bij Nieuwbouw Residence Gooiland
Nieuwbouw Residence Gooiland
Afbeelding bij Bouwkostenmanagement NDSM werf
Bouwkostenmanagement NDSM werf
Afbeelding bij Consultancy Hero Kinderopvang Haarlem
Consultancy Hero Kinderopvang Haarlem
Afbeelding bij Haalbaarheidsstudie  Mark- land College Oudenbosch
Haalbaarheidsstudie Mark- land College Oudenbosch