Eerste paal appartementen in hartje Bloemendaal

Op 18 januari 2018 is de bouw gestart van een wooncomplex met 8 appartementen (120 tot 258 m²) op het terrein van de Vijverwegkerk in Bloemendaal voor Wibaut. Onder toeziend oog van toekomstige bewoners, omwonenden en relaties ging de eerste paal de grond in. Naar verwachting worden de woningen in april/mei 2019 opgeleverd.

Het gebouw krijgt drie bouwlagen. Elk appartement heeft een grote buitenruimte en minimaal één parkeerplaats. De appartementen op de eerste en tweede verdieping zijn toegankelijk met een lift en een gezamenlijke trap.

Aan de achterzijde komen 13 parkeerplaatsen op eigen terrein voor de bewoners. Ook komt hier een overdekte fietsenstalling. Voor auto’s en fietsen worden oplaadpunten gerealiseerd. Het is een unieke locatie midden in Bloemendaal, vlakbij de winkelstraat. Aan de achterkant kijk je uit over het landgoed van de monumentale Villa Hartenlust.

VKZ werkt aan dit project samen met Wibaut en haar partners voor het financieel management en het contracteren van de betrokken uitvoerende partijen.