Bouw Koningin Beatrix-school is in volle gang

De Koningin Beatrixschool is een middelgrote basisschool, midden in De Meern (Utrecht), waarvoor de nieuwbouw in volle gang is. De kinderen zitten inmiddels in een tijdelijke huisvesting en het oude schoolgebouw aan de Rosweydelaan 1 is afgelopen herfst gesloopt. Begin dit jaar zijn de laatste voorbereidingen afgerond en is de aannemer met de realisatie van het gebouw gestart.

Inmiddels zijn de muren van de begane grond gezet en de 1e verdiepingsvloer gelegd. We lopen goed op planning maar er moet nog flink wat werk worden verzet, de verwachting is dat eind december het gebouw en schoolterrein wordt opgeleverd.

In samenwerking met de gemeente Utrecht is het speelbos alvast gerealiseerd. De kinderen van de school hebben afgelopen maart met veel plezier geholpen met het aanplanten. Het bos heeft als naam gekregen het ‘Bea Adventure Forest’. Deze zomer kunnen de planten vast goed gaan groeien!  

Het project is ontworpen door Cita architecten, wordt gebouwd door De Vries en Verburg Bouw samen met Van Wijngaarden installaties en VKZ verzorgt namens Stichting PCOU het projectmanagement.