VKZ versterkt team met Jorn de Haan

Bilthoven, 1 juli 2018 – Jorn de Haan (41) is als projectmanager in dienst getreden bij VKZ bv.

De Haan heeft opleidingen Bouwkunde gevolgd op MBO, HBO en vervolgens universitair niveau. De Haan is afgestudeerd aan de TU Delft als bouwkundig ingenieur.

Voor het in dienst treden bij VKZ heeft Jorn 8 jaar gewerkt als Projectmanager en Bedrijfsleider bij de Vreeken Groep in Maarssen. Daar heeft hij, diverse projecten begeleid vanaf de eerste planvorming tot en met het beheer en onderhoud in de markten zorg, onderwijs en utiliteit en sturing gegeven aan de organisatie.

De Haan is zijn loopbaan gestart als werkvoorbereider bij Thunnissen Bouw in Heemstede waar hij veel praktische en technische kennis opgedaan. Vervolgens is hij als tekenaar/projectcoördinator gaan werken bij Architectenbureau Van Moort en Partners in Amstelveen waar hij zich bezig hield met het engineren en begeleiden van projecten in de markten utiliteit, retail en woningbouw.

Daarna is hij aan de slag gegaan bij Bureau Bos te Baarn als projectleider, Jorn heeft daar projecten begeleid in de markten onderwijs, en woningbouw.

Bij VKZ gaat De Haan zich voor diverse organisaties bezighouden met project- en procesmanagement’ van verschillende gebieds- en vastgoedontwikkelingen.