Thomas-Luuk Borest

Thomas-Luuk is senior manager/ adviseur bij VKZ. Hij is afgestudeerd aan de Technische Universiteit Delft met een Master of Science degree in Architecture en de University of Illinois at Chicago, Faculty of Art and Architecture.

Met zijn creatieve achtergrond en zijn ruime ervaring in projecten uitgevoerd voor onder andere ontwikkelaars, culturele instellingen en onderwijsinstanties behoudt hij het overzicht bij het initiëren en organiseren van complexe projecten en integrale bouwprocessen. Gecombineerd met zijn analytische, pragmatische en resultaatgerichte aanpak komt hij met concrete en passende oplossingen.

Thomas-Luuk heeft een open werkwijze met oog voor detail en is technisch inhoudelijk en strategisch sterk. Door zijn opgedane ervaring als projectleider bij verschillende complexe internationale projecten weet hij feilloos sturing te geven aan de betrokken adviseurs, denkt (mee) ‘out of the box’ en werkt graag samen met het projectteam naar een succesvol resultaat.

Hij weet vaardig te communiceren van strategisch tot en met operationeel niveau. Te samen met zijn inlevingsvermogen is hij in staat de verschillende standpunten te inventariseren en een breed gedragen visie en oplossingsrichting te vinden.

Thomas-Luuk heeft veel interesse in duurzame innovaties en werkt graag aan het vinden van creatieve en praktische oplossingen voor complexe proces en projectzaken.