Rachèl Lardenoye

Rachèl is gebieds- en vastgoedadviseur bij VKZ. Haar economische wortels liggen in de opleiding International Management van de Universiteit Maastricht (afgestudeerd in 2003). De vervolgstudie MBA Hotel and Tourism Management sloot perfect aan op deze economische achtergrond en Rachèl’s grote interesse in de gastvrijheidssector.

Als onderzoekend adviseur in de markten hotels, leisure en toerisme heeft zij daarna meer dan elf jaar gewerkt aan vraagstukken over ontwikkeling en financiering. Onder andere waardebepalingen en taxaties van vastgoed, grond en exploitatie, haalbaarheidsstudies, behoeftebepalingen, marktstudies, schadebepalingen en conceptanalyses maakten hier deel van uit.

Bij VKZ richt Rachèl zich, behalve op de hiervoor genoemde voorbeelden, ook op de kostenkant van vraagstukken omtrent (allerlei soorten) vastgoed en gebiedsontwikkelingen en houdt zij zich bezig met management van diverse gebieds- en vastgoedprojecten.

Als natuurlijke dienstverlener en gestructureerde, grondige en gedreven analist met oog voor risico’s en een groot verantwoordelijkheidsgevoel is Rachèl van grote waarde voor projecten en teams.

Click to access the login or register cheese