Jorn de Haan

Jorn is senior manager/ adviseur bij VKZ. Hij heeft opleidingen Bouwkunde gevolgd op MBO, HBO en vervolgens universitair niveau. Jorn is afgestudeerd aan de TU Delft als bouwkundig ingenieur.

Jorn heeft ruime ervaring als projectmanager, interim manager en adviseur van bouw gerelateerde projecten, vanaf de eerste planvorming tot en met het beheer en onderhoud.

Door zijn brede achtergrond bij zowel marktpartijen en overheidsinstanties weet hij het geheel, en de waarde voor de individuele stakeholder, te overzien. Zijn inlevingsvermogen, oog voor detail en gevoel voor esthetiek stellen hem in staat vraagstukken breed af te wegen, deze te concretiseren en hierin op de verschillende niveaus te adviseren.

Jorn heeft een open werkwijze en is technisch inhoudelijk en procesmatig sterk. Hij weet vaardig te communiceren van strategisch tot en met operationeel niveau. Jorn heeft het vermogen om complexe trajecten snel te doorgronden en terug te brengen tot eenvoudige en overzichtelijke elementen en processtappen.

Jorn heeft veel interesse in bouwinnovaties en is graag creatief in het vinden van praktische oplossingen voor complexe bouwzaken.