Bianca Huijzers – VKZ Associé

Bianca is een VKZ Associé. Zij is afgestudeerd in ruimtelijke ordening en planologie aan de Hogeschool van Utrecht. Ze heeft vele jaren functies bekleed als proces- en projectmanager, adviseur en opdrachtgever, vooral voor maatschappelijke voorzieningen.

Doordat ze de taal van de ruimtelijke en die van de sociale sector spreekt, is Bianca effectief in het verbinden van beide werkvelden. Bianca heeft veel kennis van en ervaring met de programmering van voorzieningen in gebieden en van de ontwikkeling van maatschappelijk vastgoed. Haar specialisme is de huisvesting van scholen en sportvoorzieningen.

Vanuit de overtuiging dat maatschappelijke voorzieningen een belangrijke bijdrage leveren aan leefbare, toekomstbestendige buurten, zet Bianca zich graag in voor de realisatie hiervan. Juist als een opgave of oplossing nog duidelijk moet worden, kan Bianca hierbij van betekenis zijn.

Bianca schakelt soepel tussen inhoud en proces en tussen werkvloer en bestuur. Ze geeft ruimte waar mogelijk en pakt verantwoordelijkheid als dat nodig is. Bianca is betrokken, pragmatisch en resultaatgedreven. Haar open manier van communiceren en no-nonsense-houding zorgen ervoor dat mensen graag met Bianca samenwerken.