Studentenhuisvesting – De Key – Amsterdam

Poeldijkstraat

Het nieuwe studenten- en jongerencomplex aan de Poeldijkstraat in Amsterdam (Delflandpleinbuurt, nét binnen de ring A10) bestaat uit 500 sociale wooneenheden en diverse gemeenschappelijke ruimtes, waaronder een ontspanningsruimte, studie- en stilteruimte, wasruimte, eetkeuken, inpandige fietsenstalling en gemeenschappelijke tuin.

VKZ is namens Woonstichting De Key verantwoordelijk voor de ontwikkeling en realisatie van het nieuwe complex. VKZ verzorgt het complete project- en kostenmanagement inclusief de kostenbewaking en de begeleiding van de uitvoering.

Lieven fase 6 en 8

Het project Lieven fase 6 en 8 (Delflandpleinbuurt, nét buiten de ring A10) kenmerkt zich als een grootschalig Amsterdams bouwblokprincipe bestaande uit circa 540 woningen voor woonstarters en studenten, een horecaruimte, een ontmoetingsruimte, een ontmoetingstuin en wordt voorzien van een duurzaam energieconcept.

Ook hier is VKZ namens Woonstichting De Key mede verantwoordelijk voor de ontwikkeling en realisatie van dit nieuwe complex. VKZ verzorgt samen met De Key het complete project- en kostenmanagement.

Afbeelding bij Ontwikkeling multi-tenant lab/ kantoor gebouw Pivot Park – Oss
Ontwikkeling multi-tenant lab/ kantoor gebouw Pivot Park – Oss
Afbeelding bij Ontwikkeling farmaceutische productiefaciliteit Pivot Park – Oss
Ontwikkeling farmaceutische productiefaciliteit Pivot Park – Oss
Afbeelding bij Verduurzaming ERA-flats -Rotterdam
Verduurzaming ERA-flats -Rotterdam
Afbeelding bij Interieurvernieuwing Hogeschool Viaa – Zwolle
Interieurvernieuwing Hogeschool Viaa – Zwolle