Nieuwbouw studentenhuisvesting – De Key – Amsterdam

Poeldijkstraat

Het nieuwe studenten- en jongerencomplex aan de Poeldijkstraat in Amsterdam (Delflandpleinbuurt, nét binnen de ring A10) bestaat uit 500 sociale wooneenheden en diverse gemeenschappelijke ruimtes, waaronder een ontspanningsruimte, studie- en stilteruimte, wasruimte, eetkeuken, inpandige fietsenstalling en gemeenschappelijke tuin.

VKZ is namens Woonstichting De Key verantwoordelijk voor de ontwikkeling en realisatie van het nieuwe complex. VKZ verzorgt het complete project- en kostenmanagement inclusief de kostenbewaking en de begeleiding van de uitvoering.

Lieven fase 6 en 8

Het project Lieven fase 6 en 8 (Delflandpleinbuurt, nét buiten de ring A10) kenmerkt zich als een grootschalig Amsterdams bouwblokprincipe bestaande uit circa 540 woningen voor woonstarters en studenten, een horecaruimte, een ontmoetingsruimte, een ontmoetingstuin en wordt voorzien van een duurzaam energieconcept.

Ook hier is VKZ namens Woonstichting De Key mede verantwoordelijk voor de ontwikkeling en realisatie van dit nieuwe complex. VKZ verzorgt samen met De Key het complete project- en kostenmanagement.

Diensten

Proces- en projectmanagement
Kostenramingen
Afbeelding bij Woningbouwopgave voor Stadgenoot – Amsterdam
Woningbouwopgave voor Stadgenoot – Amsterdam
Afbeelding bij Herstructurering Franse Gat – Veenvesters
Herstructurering Franse Gat – Veenvesters
Afbeelding bij Projectmanagement Nieuwbouw Koningin Beatrixschool – Utrecht
Projectmanagement Nieuwbouw Koningin Beatrixschool – Utrecht
Afbeelding bij Projectmanagement Binnenduin –  Beverwijk
Projectmanagement Binnenduin – Beverwijk
Click to access the login or register cheese