Artikel over de expertise van VKZ bij de ontwikkeling van (science) campussen

Onze senior manager/ adviseur Hans Zimmer heeft een artikel geschreven over de rol die VKZ speelt bij de ontwikkeling van (science) campussen in Nederland.

“De ontwikkeling van science en campuslocaties in Nederland groeit. VKZ is een full servicebureau op het gebied van de ontwikkeling van (science) campussen en draagt bij aan deze groei. Al jaren zijn wij betrokken bij zowel het opstellen van Masterplannen voor de verdere ontwikkeling van science-, onderwijs- en zorgcampussen, als de gedelegeerde ontwikkeling van nieuwe vastgoedontwikkelingen en de verhuur van de beschikbare kantoor- en labruimte. Met projecten op de science campussen Poonawalla in Bilthoven, Energy & Health Campus in Petten, Pivot Park in Oss en een grote diversiteit aan onderwijs- en zorggebouwen, een rol als bouwprogramma manager voor het vastgoed van een aantal universiteiten (onder andere Utrecht en Twente) en een adviesrol bij diverse gemeenten, kan VKZ zich met recht specialist noemen op het gebied van de ontwikkeling van science campussen.”

Lees het hele artikel.

Pivot park

Over Hans

Hans is senior manager/ adviseur bij VKZ. Vanuit diverse rollen heeft hij ruime ervaring opgedaan met de (her)ontwikkeling en realisatie van multifunctionele vastgoedprojecten in onder meer centrum- en winkelgebieden en op (science) campussen.

Vragen?

Heeft u vragen naar aanleiding van het artikel? Hans beantwoordt ze graag.